BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kelik-kelik di situ..sana..sini..sinun..

Friday, 25 March 2011

antara sedar dan tak sedar

gua sedar tak sedar dah 3 buLan gua hadap kerja ni.....

gua sedar tak sedar gua pandai kelentong bos hari-hari..

gua sedar tak sedar gua  dah on9 lapan jam kat opis...(daily)

gua sedar tak sedar gua dah melantakk nasi goreng kmpong buatan mamak bwh opis ni setiap tghari..

gua sedar tak sedar bulu dada mamak tu panjang bak 10 kaki persegi..


gua sedar tak sedar esok nya gua bantai nasi goreng mamak tu lagii~

gua sedar tak sedar gua  dah 2bulan layan bloggy......


gua sedar tak sedarr its 25th/march  already....gua bakal dapat gaji.........

gua sedar tak sedar BIG BOSS gua dah balik dari bercuti...

gua sedar tak sedar gua bukan staff..gua cuma trainee....

YANG GUA SEDAR ADALAH;

GUA MENGUAP..
GUA MENGUAP..
MENGUAP...
DAN MENGUAP...
DAN MENGUAP..




****Gua rasa tak der HEAVEN bila gua keje kat sini****


gua arap mamak tu tak main hati...
gua rasa manyak geli..sekadar hanya menambahkan rejeki     :)


sekian sahaja,entry jujur gua utk kali ini~




p/s:dont play geli-geli..

.astagfirullahalazim

3 si kacak dan si jelita dah komen something...:

penyisir rambut said...

yucks!!
sabar dik non...
ang tu da nak abes da...
ni ceq lg 3 bulan taw!
sob3..

Panda Berlipstik said...

gua rasa banyak kutu duk isap darah gua la....abes otak gua kurang darahh....otak kau penyisir oke tak....naseb tggl sebulan lebih ja....kalau dak,hancoq

HATYCIKNUURUL said...

hehehe,.mamak tu glemer dlm ni,.adess